mycar.no

Bruktbilmagasinet

Her finner du tips og triks som du kan bruke i forbindelse med kjøp og salg av bruktbil, og vedlikehold av bilen din.

Er du usikker på om bruktbil er riktig valg for deg? Les mer her:

Disse begrepene bør du kunne om billån

Billån er blant de vanligste måtene å finansiere kjøp av bil – det er imidlertid en del ord og uttrykk som kan være vanskelig å forstå når du undersøker dette.

Hva gjør MyCar med bilen før den kommer til butikken?

Lurer du på hva som skjer med bilen du kjøper før den står på butikkgulvet. Her kan du lese om de vanligste stegene bilen har vært gjennom.

Slik organiserer du bagasjerommet smart og trygt for hverdagen

I en travel hverdag fylles ofte bagasjerommet med rot. Her kan du lese tips som både hjelper deg med orden og sikkerhet i bilen.

Dette bør du gjøre med dekkene dine - se ekspertenes tips her!

Når du sitter i en bil er dekkene den eneste kontakten du har med bakken. Kontakten per dekk er på størrelse med en håndflate.

Vedlikehold av bil – Enkle grep du kan gjøre selv

Med noen enkle grep kan du forlenge livet til bilen din selv om du ikke har greie på bil. Her finner du 5 tips til enkelt bilvedlikehold alle kan gjøre selv.

Verdt å vite om Periodisk Kjøretøykontroll

Kjøper du bilen din brukt og planlegger å eie den i noen år er det sannsynlig at denne må på periodisk kjøretøykontroll (tidligere kjent som EU-kontoll)

Dette bør du se etter når du kjøper brukt elbil

Er du på jakt etter en brukt elbil og lurer på hva mer du kan gjøre enn å sparke på dekket og titte ned på plastdekslene i motorrommet - se våre tips her!

Dette bør du undersøke når du kjøper bil brukt

Bilkjøp kan være både gøy, spennende, og for mange litt stressende. Det er en stor og viktig avgjørelse og det kan være nyttig å systematisk frem.

Derfor er vi medlem av Norsk Bilbransjeforbund!

Det finnes tre gode grunner til at vi i MyCar er medlem i NBF (Norsk Bilbransjeforbund). Nummer én er at NBF er et nasjonalt kvalitetsstempel.
Close icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
close icon
// Script for å søke opp biler