mycar.no

Bruktbilmagasinet

Her finner du tips og triks som du kan bruke i forbindelse med kjøp og salg av bruktbil, og vedlikehold av bilen din.

Er du usikker på om bruktbil er riktig valg for deg? Les mer her:

Dette er fordelene med å kjøpe bruktbil på nett

Å kjøpe bruktbil fra MyCar er enkelt og trygt – uansett om du kjøper bilen i en av våre butikker eller via nettbutikken vår.

7 tips til deg som skal parkere bil i byen

Å parkere i byen kan være utfordrende på flere måter. Plassene er få, trange og prisen for å stå der er ofte høy. Les våre 7 beste parkeringstips her.

Tipsene som gir deg en glad og sikker hund på bilturen

Hunden er en del av familien, og det er naturlig at den skal være med på biltur. Se hvordan du kan sørge for at både firbeinte og tobeinte trives

Derfor trenger du ikke å frykte overgangen til elbil

Det blir stadig flere elbiler på norske veier. Mange kvier seg imidlertid for overgangen til batteri. Se hvorfor de fleste vil takle dette her.

Nyetablert og på jakt etter bil?

Dere er begge to i fast jobb, har felles leilighet og er i ferd med å bli etablerte. Når prioriteringene endres merker dere kanskje et behov for å eie bil?

Dette bør du vite om barnesete i bil

Når du kjører med barn i baksetet er sikkerheten deres første prioritet. Barnesete er en viktig del av små barns beskyttelse i bilen.

Hvordan velge riktig varebil?

Er du på utkikk etter varebil? Her finner du tips til hva du bør se etter og tenke på før du kjøper varebil.

Disse begrepene bør du kunne om billån

Billån er blant de vanligste måtene å finansiere kjøp av bil – det er imidlertid en del ord og uttrykk som kan være vanskelig å forstå når du undersøker dette.

Hva gjør MyCar med bilen før den kommer til butikken?

Lurer du på hva som skjer med bilen du kjøper før den står på butikkgulvet. Her kan du lese om de vanligste stegene bilen har vært gjennom.

Slik organiserer du bagasjerommet smart og trygt for hverdagen

I en travel hverdag fylles ofte bagasjerommet med rot. Her kan du lese tips som både hjelper deg med orden og sikkerhet i bilen.

Dette bør du gjøre med dekkene dine - se ekspertenes tips her!

Når du sitter i en bil er dekkene den eneste kontakten du har med bakken. Kontakten per dekk er på størrelse med en håndflate.

Vedlikehold av bil – Enkle grep du kan gjøre selv

Med noen enkle grep kan du forlenge livet til bilen din selv om du ikke har greie på bil. Her finner du 5 tips til enkelt bilvedlikehold alle kan gjøre selv.

Verdt å vite om Periodisk Kjøretøykontroll

Kjøper du bilen din brukt og planlegger å eie den i noen år er det sannsynlig at denne må på periodisk kjøretøykontroll (tidligere kjent som EU-kontoll)

Dette bør du se etter når du kjøper brukt elbil

Er du på jakt etter en brukt elbil og lurer på hva mer du kan gjøre enn å sparke på dekket og titte ned på plastdekslene i motorrommet - se våre tips her!

Dette bør du undersøke når du kjøper bil brukt

Bilkjøp kan være både gøy, spennende, og for mange litt stressende. Det er en stor og viktig avgjørelse og det kan være nyttig å systematisk frem.

Derfor er vi medlem av Norges Bilbransjeforbund!

Det finnes tre gode grunner til at vi i MyCar er medlem i NBF (Norges Bilbransjeforbund). Nummer én er at NBF er et nasjonalt kvalitetsstempel.
Close icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
close icon