Bruktbilmagasinet

Derfor er vi medlem av Norges Bilbransjeforbund!

Det finnes tre gode grunner til at vi i MyCar er medlem i NBF (Norges Bilbransjeforbund). Nummer én er at NBF er et nasjonalt kvalitetsstempel. Dette gjør at du som kunde vet at vi som NBF-medlem, er en seriøs og profesjonell aktør. Grunn nummer to er å støtte NBF sitt arbeid med å sikre bilens omdømme i samfunnet. Arbeid med profesjonalitet, seriøsitet og kompetanseheving i bilbransjen er grunn nummer tre.

Enkel og sikker bruktbilhandel

For oss i MyCar er det viktig at du som kunde føler deg godt ivaretatt og at handelen går smidig og ryddig for seg. Dette høres enkelt ut, men det krever gode verktøy, rutiner og struktur. NBF en sparringspartner for oss i dette arbeidet. Også ved oppdatering av disse, eller om det skulle dukke opp tvilstilfeller kan NBF gi en hjelpende hånd. Hos MyCar ønsker vi at du får samme følelse når du kjøper bruktbil som når du kjøper en ny bil. Det skal være gøy å kjøre ut av butikken for første gang, og alt av papirarbeid skal være smidig gjennomført. Og du får naturligvis bruktbilgaranti på alle våre biler, samt åpent kjøp i 14 dager. Her kan du lese mer om våre kundeløfter.

Bilens omdømme i samfunnet

Bil er blant annet forbundet med høye CO2-utslipp og spesielt forbrenningsbiler er av enkelte sett på som en miljøutfordring. NBF er opptatt av bilen og jobber aktivt med bilens rolle i en grønn og bærekraftig fremtid.

For store deler av befolkningen fyller bilen mange mobilitetsbehov og vi tror at gjenbruk er et viktig element i bilens grønnere fremtid. Det er ikke lett å spå fremtiden – men at bilen vil være en del av våre liv i mange år fremover, det tror vi!

Utvikling av bransjen

Det er viktig at vi som jobber med kjøp og salg av bil å fremstå profesjonelle og seriøse. Bilkjøp er en stor og viktig avgjørelse og vi forstår at bruktbil kan være skummelt. NBF jobber med å profesjonalisere hele bransjen. Dette etterstreber også vi, samtidig som vi støtter NBF sine initiativ gjennom medlemskapet vårt.

Handler du hos oss som er NBF-medlem kan du være trygg på at du møter en seriøs aktør som gjør det som forventes av en bruktbilforhandler. Du vet også at vi bryr oss om hvordan bilens rolle i samfunnet utvikler seg, og hvordan bransjen utvikles og profesjonaliseres.

Les om hvorfor du bør velge bruktbil.

Se også:

Close icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
close icon
close icon