Bruktbilmagasinet

Kjøpe og hente bil samme dag? Da bør du lese disse tipsene først

Har du funnet rett bil og vil ha den med en gang? Når du først har funnet bilen du har lyst på, kan det være kjedelig å vente på at den skal bli klar. Har du lyst til å se på, prøvekjøre og eventuelt kjøpe og hente bilen hjem samme dag? Det får du hos oss, men du kan spare deg selv en del venting ved å møte opp forberedt.

La selger vite at du kommer

Vi har mange biler i butikkene våre. Dersom du kontakter oss før du kommer, sørger vi for at bilen du vil se står lett tilgjengelig og med riktig dekk på – slik at det er enkelt å ta bilen ut for prøvekjøring. Du får også bedre plass til å gå rundt og inspisere bilen.

 

Dersom noe skal utbedres på bilen, eller den skal på service/EU-kontroll eller lignende, kan også dette gjøres før du kommer til butikken.

Ha finansiering på plass

Vi tilbyr finansiering gjennom Nordea Finance og hjelper deg gjerne med lånesøknaden når du er her. Har du planer om å ta med bilen hjem samme dag, må du imidlertid være innstilt på å vente litt. Det kan ta fra 30min til 2-3 timer å få søknaden behandlet og innvilget.

 

Har du et ønske om å ta med bilen samme dag som du ser på den, kan du spare tid på å søke om dette hjemme, før du eventuelt drar til butikken for å kjøpe bilen. På denne måten kan du også velge bank selv.

Forsikring

Med finansiering på plass og avtale om visning og prøvekjøring med selger, er du godt på vei til en rask bilhandel.

 

Bilen må imidlertid forsikres før du får skru på skiltene.Hos oss får du 1 måned gratis forsikring gjennom Gjensidige. Før du kommer bør du imidlertid ha sjekket hvilken forsikringsrabatt du har opparbeidet deg slik at vi kan opprette avtalen med korrekt rabatt.

Siste avsnitt

Her er våre siste punkter om hva som er greit å ha med seg:

 

  • Førerkort dersom du bil prøvekjøre bilen
  • Bank ID for å signere avtaler og salgsmelding digitalt
  • Personnummer til eventuell medeier

 

Du får naturligvis en varm kopp kaffe når du besøker våre butikker, og vi har mange biler du kan se på dersom det blir noe venting.

 

Finn din neste bil i en av våre butikker i Oslo, Trondheim, Stavanger eller Bergen! Du velger naturligvis selv når du vil hente bilen, og hvor lang tid du vil bruke på å prosessen.

Se også:

Close icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
close icon
close icon