mycar.no

Hele Norges bruktbilkjede

MyCar Billingstad vil bli ditt førstevalg innen bruktbil

- Vil bli ditt førstevalg innen bruktbil

Har du også kommet frem til at bruktbil er det fornuftige valget når du skal ha ny bil? Vi er helt enig med deg, bruktbil er mer fornuftig økonomisk, det beste for miljøet, og så slipper du den lange leveringstiden som nybil etter hvert er blitt så kjent for.   

Vi er MyCar. En norsk kjede, med mål om å bli hele Norges førstevalg når det kommer til bruktbil. Vi lover deg 14 dagers åpent kjøp, en av markedets mest omfattende bruktbilgarantier, og et stort utvalg bil. Alle modeller, alle merker. Her kan du lese mer om hva som gjør bruktbil til et godt valg, våre løfter til deg som kunde og hvorfor du bør velge en av våre biler neste gang du skal kjøpe ny bil!
Se vårt utvalg bruktbiler

Hele Norges bruktbilkjede

Hos MyCar finner du alltid et stort utvlag pent brukte biler til folk flest.

Riktig bruktbil

Hos oss får du alltid et stort utvalg biler, fra alle bilmerker. Vi velger selv hvilke biler vi ønsker å selge. Det betyr at du i våre butikker kun finner biler vi synes er bra.  

- Vi har et stort og variert utvalg biler. Og det trenger vi- for hver kunde er unik, og jeg vil påstå at alle biler også er unike. Vår jobb er å finne riktig bil til riktig kunde, forteller leder for MyCar, Rolf Kanstad.  

Han forteller videre at stadig flere nå velger bruktbil og forklarer det med at mange nå omprioriterer pengebruken som følge av en mer krevende privatøkonomi.  

- Bruktbil er billigere enn nybil – det er naturlig. Du slipper også å se at verdien på bilen dropper i det du kjører den ut av butikken. I tillegg til at bruktbil er et mer økonomisk fornuftig valg er det også bedre for miljøet, sier Rolf.
Se vårt utvalg bruktbiler

Garanti skaper trygghet

Nylig lanserte vi i MyCar bruktbilgarantien MyCar GarantiPluss. Dette gjør vi for å gi deg som kjøper bil trygghet. En bil koster mye penger, og det er vanskelig for folk flest å bedømme tilstand og hvilke problemer som kan oppstå.  

- 12 måneder MyCar Garanti Pluss er inkludert på alle biler som ikke er eldre enn 9 år*, der nybilgarantien ikke dekker de kommende 12 månedene. Dette gir kundene våre en trygghet – dersom noe skulle gå galt, forklarer Rolf.

* MyCar Garanti Pluss leveres kun på biler med fullstendig servicehistorikk.

Han sier videre at alle biler leveres med en tilstandsrapport fra verksted. Dette gir også kundene våre en ekstra trygghet ved at de vet at bilen er gjennomgått av fagfolk.  

- Denne rapporten gir kunden full innsikt tilstanden til bilen. Bilene undersøkes av fagfolk fra uavhengige verksteder, som ikke har interesse i å sminke på sannheten. Dette er med andre ord helt transparent fra vår side, avslutter Rolf.  

Vi nevner også at du som kunde er garantert 14 dagers åpent kjøp.  
Mer om MyCar Garanti Pluss

Norsk kjede med ambisjoner

Du har kanskje ikke hørt om MyCar tidligere? Det er ikke så rart. Vi er en relativt ung kjede, med mål om å bli Hele Norges bruktbilkjede.  

MyCar er eid av Gjensidige, Frydenbø Bil og Kverneland Bil. Vi har med andre ord flere 100 års erfaring fra bilmarkedet i Norge gjennom eierne våre.  

Du kan besøke oss i Trondheim, Stavanger, Bergen og på Billingstad. Eller du kan finne det du leter etter på MyCar.no.  
Ta kontakt med oss

Se også