MyCar Garanti Pluss

MyCar Garanti Pluss - En av markedets mest omfattende bruktbilgarantier

Du skal før deg trygg når du kjøper bil av oss. Derfor leveres de fleste av våre biler med 12 måneder bruktbilgaranti*. Mot en avgift kan du forlenge dette til 24 måneder.

Har bilen nybilgaranti i 12 måneder etter kjøp, er det imidlertid nybilgarantiensom gjelder.

* Forutsetter at bilen ikke er eldre enn 9 år når du kjøper den.
Bruktbilgaranti som gir deg trygghet
Bilen du kjøper leveres med tilstandsrapport
Utviklet i samarbeid med Gjensidige

Lave skuldre

Inkludert

MyCar Garanti Pluss sikrer at du skal kunne gjøre det du skal gjøre når en har kjøpt seg bil. Senke skuldrene, nyte bilen, omgivelsene og opplevelsene.

Vårt mål er at du skal dra lykkelig fra våre butikker, og kun fokusere på de hyggelige og minnerike stundene med bilen din. I alle hverdager, helger og i ferier.

Vi er der for deg - sammen med Gjensidige Forsikring, om uforutsette problemer skulle oppstå.

Bruktbilgarantien MyCarGaranti Pluss dekker komponenter som sikrer bilens fremdrift. Noe som gjør at du kan være en lykkelig bruktbileier uten bekymringer.

MyCar Garanti Pluss - Utviklet sammen med Gjensidige

Gjensidige er Norges største forsikringsselskap som i over 200 år har sikret liv, helse og verdier. 

Gjensidige har Norges mest fornøyde og lojale forsikringskunder, og er Topp 5 i Norge på omdømme – uansett bransje! 

Når du kjøper bruktbil med MyCar Garati Pluss vil Gjensidige hjelpe deg med å få deknings-messige feil reparert trygt og sikkert. 

MyCar Garanti Pluss er en eierskifteforsikring levert av Gjensidige Forsikring for MyCar. Forsikringen følger bilen, og har fått merkenavnet MyCar Garanti Pluss.

Derfor får du garanti på alle biler

Det viktigste av alt for oss som jobber i MyCar, er at du skal føle deg trygg på bilen du kjøper av oss. For en bruktbil er jo tross alt en brukt bil.

Derfor gjennomgår alle biler vår grundige kvalitetsjekk før de vises frem for deg i våre butikker. Alle biler leveres selvfølgelig med tilstandsrapport.

Dette er grunnen til at du kan føle deg trygg på at en bil fra MyCar er en dokumentert trygg og driftsikker bil.
Men for oss er ikke det nok. Derfor har vi, i samarbeid med en av våre eiere - Gjensidige, utviklet MyCar Garanti Pluss. 

En av markedets mest omfattende bruktbilgarantier som sikrer deg et bekymringsfritt bruktbilhold i hele 12 måneder, eller maks 200 000 i km-stand. Det som inntreffer først. 

Bruktbilgarantien MyCar Garanti Pluss er alltid inkludert i prisen på biler som er yngre enn 9 år og har lite eller ingen gjenstående fabrikk-garanti igjen. MyCar Garanti Pluss trer inn den dagen garanti fra fabrikk opphører.

For biler som er dekket av nybilgaranti er det nybilgarantien som er gjeldende

MyCar gir 12 måneder garanti på alle biler yngre enn 9 år fra salgsdato. Om bilen er innenfor nybilgarantien i denne perioden, er nybilgarantien gjeldende. 

MyCar Garanti Pluss vil overta i de tilfellene der nybilgarantien opphører før 12 måneder etter kjøpsdato. MyCar Garanti Pluss utfyller da de resterende måneder, slik at garantitiden samlet er 12 måneder. Se tabell. 

Har bilen ingen nybilgaranti gjelder MyCar Garanti Pluss i 12 måneder etter kjøpsdato. 
Resterende nybilgaranti
MyCar Garanti Plus
0 mnd
12 mnd
1 mnd eller mindre
11 mnd
2 mnd
10 mnd
3 mnd
9 mnd
4 mnd
8 mnd
5 mnd
7 mnd
6 mnd
6 mnd
7 mnd
5 mnd
8 mnd
4 mnd
9 mnd
3 mnd
10 mnd
2 mnd
11 mnd
1 mnd
12 mnd
Nybilgaranti er gjeldende
close icon