mycar.no

Hele Norges bruktbilkjede

En familie som gjør norges tryggeste bruktbilkjøp hos MyCar

Slik gjør du Norges trolig tryggeste bruktbilkjøp

Å kjøpe en ny bruktbil er en stor beslutning og en betydelig investering. Siden bruktbiler allerede har rullet noen kilometer, er risikoen naturlig nok høyere for at noe uforutsett kan oppstå. Derfor er det viktig å ha trygge rammer og gode betingelser når du skal kjøpe en brukt bil, og her skal vi forklare deg hvordan du gjør Norges trolig tryggeste bruktbilkjøp.   

MyCar er Norges nye bruktbilkjede, eid av Gjensidige Forsikring, Frydenbø og Kverneland Mobility. Vi har fire butikker i Norge, i tillegg til nettbutikk og leverer biler til hele landet. Vårt ambisiøse mål er å gjøre hver eneste MyCar-kunde fornøyd, og for å oppnå dette fokuserer vi på å tilby attraktive og trygge handelsvilkår.

Derfor gjennomgår alle våre biler en omfattende kvalitetssjekk før de vises for deg i våre butikker. I tillegg leveres hver bil med en grundig tilstandsrapport utført av en nøytral tredjepartsaktør. Dette sikrer at du får en dokumentert trygg og pålitelig bil når du handler hos oss.
Men det er ikke alt – Når du kjøper en bil hos MyCar, får du både angrerett og en av markedets mest omfattende bruktbilgarantier inkludert i prisen.
Se vårt utvalg bruktbiler

Vi leverer biler i hele landet

Bor du langt unna våre butikker kan vi levere bilen i nærheten av der du bor.

14 dagers åpent kjøp - Din trygghet er viktig for oss

Vi mener at du bør bruke tid på å bli kjent med din nye bruktbil og være helt sikker på at det er den rette bilen for deg. Derfor får du alltid 14 dagers åpent kjøp når du kjøper bil hos MyCar.

Hvis du av en eller annen grunn ikke er 100% fornøyd med bilen din, kan du enkelt returnere den til oss uten spørsmål eller ekstra kostnader. Dette gjelder så lenge bilen ikke har kjørt mer enn 500 km etter overtagelse og returneres i samme stand som ved utlevering.

På den måten har du friheten til å finne ut av at du har valgt riktig bil og mulighet for å ombestemme deg.
Se vårt utvalg bruktbiler
En familie som gjør norges tryggeste bruktbilkjøp hos MyCar

Her får du omfattende bruktbilgaranti inkludert i prisen

MyCar har i samarbeid med Gjensidige lansert bruktbilgarantien MyCar Garanti Pluss. Dette gjør vi for å gi deg som kjøper bil en ekstra trygghet. En bil koster mye penger, og det er vanskelig for folk flest å bedømme tilstand og hvilke problemer som kan oppstå.  

12 måneder MyCar Garanti Pluss er inkludert på alle biler som ikke er eldre enn 9 år*, der nybilgarantien ikke dekker de kommende 12 månedene. Dette gir kundene våre en ekstra trygghet.

* MyCar Garanti Pluss leveres kun på biler med fullstendig servicehistorikk.
 
Garantien dekker viktige komponenter som er sikrer for bilens fremdrift, slik at du kan være en fornøyd bruktbileier uten bekymringer. MyCar Garanti Pluss sikrer at du skal kunne gjøre det du skal gjøre når en har kjøpt seg bil. Senke skuldrene, nyte bilen, omgivelsene og opplevelsene.

Vi er der for deg, sammen med Gjensidige Forsikring, om uforutsette problemer skulle oppstå.  
Mer om MyCar Garanti Pluss

Gjør Norges trolig tryggeste bruktbilkjøp hos MyCar

Vi ønsker at du skal være helt trygg på din beslutning og være helt fornøyd med bilen du har kjøpt hos MyCar. Derfor tilbyr vi både angrerett og en omfattende bruktbilgaranti. Dette er vår måte å vise at vi gjør alt vi kan for at du skal være helt trygg på bruktbilkjøpet ditt, og at vi strekker oss langt for at du skal være helt fornøyd som kunde hos oss i MyCar. Gjerne over mange år, gjennom flere bruktbilkjøp.

Du har kanskje ikke hørt om MyCar tidligere? Det er ikke så rart. Vi er en relativt ung kjede, med mål om å bli Hele Norges bruktbilkjede.

MyCar er eid av Gjensidige, Frydenbø Bil og Kverneland Bil. Vi har med andre ord flere 100 års erfaring fra bilmarkedet i Norge gjennom eierne våre.  

Du kan besøke oss i Trondheim, Stavanger, Bergen og Oslo. Eller du kan finne det du leter etter på MyCar.no.  
Bli bedre kjent med MyCar

Se også