Bruktbilmagasinet

Dette er fordelene med å kjøpe bruktbil på nett

Å kjøpe bruktbil fra MyCar er enkelt og trygt – uansett om du kjøper bilen i en av våre butikker eller via nettbutikken vår.

 

Bruktbilkjøpet blir enkelt fordi vi hjelper deg med alt av omregistrering, forsikring og finansiering av bilen. I tillegg hjelper vi deg med å finne riktig bil dersom du er usikker på hva du bør velge.

 

Med våre kundeløfter sikrer du deg en trygg handel. Du får blant annet alltid garanti på bilen du kjøper og hos. I tillegg har du 14 dagers åpent kjøp.

Kjøp bilen hvor som helst og når som helst

Noe som gjør kjøp av bruktbil annerledes enn mange andre kjøp du gjør er at det finnes kun én bil. Og hver bruktbil er unik. Det positive med dette er at bilen står klar og kan hentes nokså raskt etter at du har kjøpt bilen. Faren er at noen andre kjøper akkurat den bilen du vil ha, før du rekker å dra til bilbutikken.

En fordel med å kjøpe bruktbil på nett er at butikken aldri stenger og at du kan sikre deg bilen du vil ha før noen andre kjøper den.

 

MyCar har i dag tre butikker i Oslo, Bergen og Stavanger.Bor du i, eller i nærheten av disse byene, er det enkelt å besøke oss. Bor du lenger unna kan dette være vanskelig å få til.

 

Ved å kjøpe bruktbil på nett kan du gjøre det der du er.Har du ikke anledning til å hente bilen selv kan vi ordne med transport hjem til deg.

Større utvalg, færre forstyrrelser

Når du skal kjøpe noe opplever du alltid noe form for forstyrrelser. I en bilbutikk kan det være andre biler som ser bra ut, men som kanskje ikke passer behovene dine. På våre nettsider kan du filtrerer basert på dine behov og sammenligne biler slik at du finner riktig bil for deg.

 

En fordel med å kjøpe bruktbil på nett er at du tar beslutningen selv, uten støy og påvirkning fra andre enn deg selv og de du ønsker påvirkning fra.

 

Besøker du en av våre butikker vil du finne et stort utvalg pent brukte biler fra ulike merker og i ulike størrelser.

 

En fordel med å kjøpe bruktbil på nett er at du finner bruktbiler fra alle våre avdelinger, som gjør at du enda enklere kan velge mellom flere biler. Du har med andre ord større sjanse til å finne den perfekte bilen for deg.

Hos MyCar får du alltid garanti og åpent kjøp

Å kjøpe bil er en stor investering – for at dette skal være trygt for deg som kjøper bil får du som MyCar kunde alltid garanti på bilen du kjøper. Om det er nybil- eller brukbilgaranti og hvor lenge denne varer varierer fra bil til bil. Du får også 14 dagers åpent kjøp i tilfelle du merker at du har gjort en feil umiddelbart.

 

Vi lover også at bilen har godkjente dekk, har minst 6 måneder til neste EU-kontroll og ingen planlagte servicer de neste 3 månedene.

 

Se vårt store utvalg pent brukte biler

Se også:

Close icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
close icon
close icon