mycar.no

Hele Norges bruktbilkjede

Få alpinskiene dine preppet helt gratis hos MyCar Billingstad den 18.11.23

Få alpinskiene dine klare før skisesongen hos MyCar Billingstad - Helt gratis

Vinteren nærmer seg og alpinsesongen står for tur. Er du og utstyret ditt godt forberedt? Nå kan du få skiene dine preppet helt gratis hvis du kommer innom MyCar Billingstad.

På lørdag 18.11.23 får du alpinskiene dine klargjort av aktive alpinister, helt gratis hos MyCar Billingstad. Dette gjelder for alle som kommer innom bilbutikken vår på Billingstadsletta 16-18. Dette gjør vi i samarbeid med Rælingen Skiklubb som stiller med utstyr og kompetansen for å klargjøre slalomskiene dine. Mens skiene dine preppes kan du ta en titt på vårt brede utvalg av pent brukte biler og nyte boller, brus og kaffe.

Ta med slalomskiene dine til MyCar Billingstad, få de klargjort av aktive alpinister og få en knallstart på alpinsesongen. Trenger du en nyere bil for å komme frem til fjellet, finner du selvfølgelig også et godt utvalg av biler hos oss.

Du finner informasjon om åpningstider, adresse og kontaktinformasjon til MyCar Billingstad her.
Se vårt utvalg bruktbiler
Kom til MyCar Billingstad den 18.11.23 og få alpinskiene dine preppet helt gratis.

Registrer deg nå for å sikre å få skiene klargjort

Vi klargjør alpinskiene i den rekkefølgen de blir levert, men hvis du registrerer deg nå, kan vi garantere at skiene dine blir preppet. Vi har ingen garanti for at vi rekker alle skiene som blir levert uten forhåndsregistrering, så registrer deg nedenfor for å sikre at vi får behandlet skiene dine.

Vi prepper et par ski per registrerte person. Er dere flere i familien som ønsker å få klargjort skiene, gjør dere en registrering per person.

Tilbudet forutsetter at du besøker butikken vår mellom klokken 10.00 - 15.00 på lørdag 18.11.2023.
Registrer deg her
Kom til MyCar Billingstad og se vårt brede utvalg av pent brukte biler.

Gjør Norges trolig tryggeste bruktbilkjøp hos MyCar

Vi ønsker at du skal være helt trygg og fornøyd med bilen du har kjøper hos MyCar. Derfor tilbyr vi både angrerett og en omfattende bruktbilgaranti. Dette er vår måte å vise at vi gjør alt vi kan for at du skal være helt trygg på bruktbilkjøpet ditt, og at vi strekker oss langt for at du skal være helt fornøyd som kunde hos oss i MyCar. Gjerne over mange år, gjennom flere bruktbilkjøp.

Du har kanskje ikke hørt om MyCar tidligere? Det er ikke så rart. Vi er en relativt ung kjede, med mål om å bli Hele Norges bruktbilkjede.

MyCar er eid av Gjensidige, Frydenbø Bil og Kverneland Bil. Vi har med andre ord flere 100 års erfaring fra bilmarkedet i Norge gjennom eierne våre.  

Du kan besøke oss i Trondheim, Stavanger, Bergen og Oslo. Eller du kan finne det du leter etter på MyCar.no.  
Les mer om trygt bruktbilkjøp

Se også

close icon