mycar.no

Bruktbilmagasinet

Hva gjør MyCar med bilen før den kommer til butikken?

Lurer du på hva som skjer med bilen du kjøper før den står på butikkgulvet. På noen områder varierer dette fra bil til bil. Her kan du lese om de vanligste stegene bilen har vært gjennom!

 

Hvordan bilen anskaffes og hvor mye den er brukt varierer innenfor visse rammer. Hos oss finner du nyere bruktbiler som har gått opp mot 100 000 km og importerte biler som aldri før er kjørt av forbrukere.

Nesten nye biler

En bil som har vært registrert i utlandet, og som blir importert til Norge før de har kjent på en vei, defineres faktisk som en bruktbil. Disse bilene har relativt kort vei fra de kommer til Norge og til de er klare for salg. Bilene inspiseres og prøvekjøres av våre bruktbileksperter før de vaskes grundig og poleres. Etter vask tar vi fine bilder av bilen som vi bruker i annonsering.

Biler som har kjent på veien før

Brukte biler som kommer inn til oss kan deles opp i to kategorier, de som har fått en takst før de kommer til oss, og de som ikke har det.

 

En bil som har fått en uavhengig takst, for eksempel gjennom NAF, kjenner vi manglene på, og kan utbedre disse basert på taksten. Dette gjør vi på godkjente verksteder vi kjenner godt. Er ikke bilen taksert når den kommer til oss gjør vi en større jobb med å kartlegge bilen. Må noe utbedres så sender vi den på verksted, om ikke går den til vask, polering og ut i butikk.

Vask og polering

Å gjøre bilen ren og pen for å klargjøre den til salg høres enkelt ut, men for at bilen skal se god som ny ut må det litt jobb til. Bilen avfettes og vaskes grundig. Bilen poleres deretter av spesialister. Inne i bilen renses tepper og seter, alle overflates tørkes over, og alle oppbevaringsrom vaskes.

 

Vi vasker naturligvis dekk og felger samtidig, både sommer- og vinterhjul. Når du ser på bilen i butikken skal den skinne og fremstå så nærme en ny bil som mulig. Det samme gjelder når du henter en bil du har kjøpt.

Se også: Vedlikehold av bil – Enkle grep du kan gjøre selv

Vi fikser periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll) og service

Har bilen mindre enn 6 mnd. til neste periodiske kjøretøyskontroll, eller 3 mnd. til neste planlagte service vil denne enten være utført eller dekkes av MyCar. Da slipper du å tenke på service med det første, og du vet at bilen tilfredsstiller myndighetenes krav for sikkerhet og miljø.

 

Når du kjøper bil hos oss får du også bruktbilgaranti og 14 dager åpent kjøp.

Se fordelene med å velge bruktbil

Vil du lese mer? Se flere artikler på bruktbilmagasinet

Se også:

Close icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
close icon
close icon