mycar.no

Velkommen til Norges nye bruktbilkjede

Med tre butikker og levering til hele landet er vi Norges første landsdekkende bruktbilkjede. Hos oss finner du alltid et stort utvalg pent brukte biler i alle kategorier og prisklasser. 

I våre butikker møter du kompetente og serviceinnstilte medarbeidere som er klare til å hjelpe deg å finne din neste bruktbil. Vi er ikke tilknyttet noen merker og har alle typer biler. Rådene du får er kun basert på dine behov og muligheter.  Du kan besøke oss i Oslo, Stavanger og Bergen, eller se vårt utvalg biler her.

Våre butikker finner du her:

Som uavhengig bruktbilkjede er rådene du får hos oss basert på deg og dine behov. Bilkjøp skal være trygt og enkelt - det er det hos oss.

Når du handler bruktbil hos MyCar får du alltid:

Bruktbilgaranti

Bilkjøp hos MyCar skal være en enkel, trygg og positiv opplevelse. Derfor er alle biler vi selger nøye gjennomgått av våre bruktbileksperter, og leveres selvfølgelig med garanti.

Åpent kjøp i 14 dager

Det viktigste for oss er at du er helt fornøyd med bruktbilen du kjøper av oss.Derfor har vi åpent kjøp i 14. dager. Slik at du er helt sikker på valget du har tatt.

Godkjent bil = bekymringsfritt bilhold

Når du kjøper bruktbil hos oss garanterer vi at bilen har minimum 6 måneder til neste periodiske kjøretøyskontroll (kjent som EU-kontroll). Da vet du at din nye bruktbil tilfredsstiller myndighetenes krav for trafikksikkerhet og miljø.

Ingen umiddelbare behov for service

Følelsen av nyanskaffet bil er fantastisk. Derfor garanterer vi at du kan nyte bilen din uten å tenke på den årlige servicen med det første. Hos oss finner du ingen brukte biler som må på service før det tidligst har gått 3 måneder etter kjøpet er gjennomført.

Trygge og godkjente dekk - det skulle bare mangle

Vi er opptatt av din og andres trafikksikkerhet. Gode dekk utgjør monumentale forskjeller når det gjelder bremselengder og veigrep. Derfor leverer vi kun ut biler som har sommerdekk med minimum 3 mm. og vinterdekk med 4 mm. mønsterdybde. Da vet du at bilen er riktig skodd fra første kjøretur.

Garantert innbytte - selvfølgelig

For de fleste er den bilen du eier i dag en viktig del av finansiering av din nye bruktbil. Bilen din er rett og slett kapital som korter ned veien til ny bruktbil. Uansett hvilken stand bilen din er i, så kjøper vi den av deg. Vi overtar også alt ansvar i forhold til bilen du bytter inn. Slik at du kan bytte bekymringer med nyanskaffet bruktbilglede. Det er stas!

Få hjelp med finans og forsikring

Hos oss får du gunstige finans- og forsikringsordninger. Og vi hjelper deg naturligvis med alle detaljer rundt dette og bilkjøpet for øvrig.

Ta kontakt med oss

MyCar Group

MyCar er en del av Norges nye bilkonsern MyCar Group, som også består av dekkhotellkjeden Dekkstra og skade- og lakk-kjeden Skala.

Omtrent 120 mennesker jobber i dag for MyCar Group.

Bak MyCar Group står de velkjente bildistributørene Kverneland Bil og Frydenbø.

Close icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
close icon
close icon