mycar.no

Hele Norges bruktbilkjede

Bruktbilkjeden MyCar etablerer seg i Trondheim

Hele Norges bruktbilkjede, MyCar, etablerer seg nå i Trondheim. Dette blir kjedens fjerde butikk på landsbasis, i tillegg til nettbutikken. – Nå er vi klare for å levere bruktbiler til hele Midt-Norge, forteller daglig leder for MyCar Trondheim, Dennis Halsli.

Hele Norges bruktbilkjede

Hos MyCar finner du alltid et stort utvlag pent brukte biler til folk flest.

Alltid 14 dagers åpent kjøp

I butikken på Tunga i Trondheim har MyCar allerede over 50 biler klar for umiddelbar levering. Alle biler leveres med 14 dagers åpent kjøp og garanti.  

- Å kjøpe bil er en stor investering og det er viktig for oss at du blir fornøyd med bilen du kjøper hos oss. Merker du umiddelbart at dette var feil bil, hever vi kjøpet og forsøker heller å hjelpe deg finne riktig bil, forklarer Dennis.  I tillegg garanterer MyCar at bilen er EU-godkjent i minst 6 mnd. etter kjøp, har godkjente dekk og at den ikke umiddelbart har behov for service. Du er også garantert innbytte på din gamle bil når du kjøper bil fra kjeden.

Biler til alle behov

Som en frittstående kjede, uten merketilhørighet, tilbyr MyCar alle typer bruktbiler. Dette legger du merke til med en gang du går inn i butikken. Utvalget inkluderer alt fra BMW og Volvo til Hyundai og Kia. Også i størrelse og alder er det stor variasjon i sortimentet.  

- Siden vi ikke er tilknyttet et merke kan vi i større grad gi råd basert på kundens behov. Vi trenger ikke å forholde oss til salgsmål på en modell, eller ett merke, og i tillegg har vi et mer variert utvalg. Det handler om å finne riktig bil til riktig pris, forteller Dennis.

Pent brukte biler til folk flest

MyCar leverer pent brukte biler til folk flest. Alle biler er gjennomgått av bruktbileksperter, og eventuelle feil og mangler er fikset før bil når butikkgulvet.  

- Akkurat nå har det vært stort fokus på mye snø og glatte veier i media. Det gjør at vi ser en økt etterspørsel etter biler med firehjulstrekk eller gode vinteregenskaper, forklarer Dennis. 

- Vi forventer også at høye levekostnader vil påvirke valg av bil og at vi vil se flere som kjøper rimeligere biler, fortsetter han.  

Hos MyCar finner du biler i flere prisklasser, og med ulike egenskaper.

Dette er MyCar

MyCar er bruktbilsatsningen til MyCar Group og har i dag 4 butikker i tillegg til nettbutikken. MyCar Group har omtrent 100 ansatte og inkluderer også dekkhotellkjeden Dekkstra.