mycar.no

Selg bilen din

Selg bilen din til MyCar og unngå risiko

Skal du selge bilen din, ønsker et raskt oppgjør og ingen ansvar etter salget? Vi gir deg gjerne et tilbud på bilen din!

Basert på bilens tilstand får du en verditakst og et tilbud av oss. Godtar du tilbudet får du pengene på konto i løpet av 24 timer og slipper alt ansvar underveis og i etterkant av salget, som du ellers ville hatt om du hadde solgt bilen til en privatperson eller via et kommisjonssalg.

Visste du at ved kommisjonssalg påtar den private selgeren seg økte reklamasjonsforpliktelser mot å faktisk betale en avgift/ salær for dette? Dette slipper du ved å selge bilen til MyCar. Selger du bilen din til oss får du ingen risiko for reklamasjon i ettertid.

På den måten slipper du å håndtere salget, reklamasjoner og du unngår bekymringer i forbindelse med dette.  
Få et pristilbud

Garantert innbytte når du kjøper bil av oss

Når du kjøper bil hos MyCar kan du bruke bilen du eier i dag som en del av finansieringen – uansett tilstand, kjørte kilometer og årsmodell. Hvor stor andel av den totale kostnaden innbytte utgjør avhenger av innbytte bilens tilstand og verdi og hvilken bil du skal kjøpe.

Det er enkelt å selge bilen din til oss:

  • Du får pristilbud på stedet og penger på konto i løpet av 24 timer
  • Du slipper å vaske og annonsere bilen din
  • Du slipper å stå ansvarlig for den lovpålagte reklamasjonsretten på 2 år etter salget
  • Vi er også behjelpelig med transport hjem. Det skulle bare mangle.

Digital visning av bilen

Dersom du av en eller annen grunn ikke har anledning til å besøke våre butikker kan vi også ha en videovisning av bilen - enkelt og raskt. Dette gir selger en mulighet til å gjøre opp et inntrykk og prissette bilen din.
Avtal videovisning
Close icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
close icon