Peugeot e-208

2020-

Peugeot e-208

2020-

Peugeot e-208

2020-

Årets bil i Europa 2020
Hurtiglades til 80% på 30 minutter
Stilig elektrisk bybil
362 km rekkevidde

En sporty og godt utnyttet småbil som passer hverdagen perfekt - Brukt Peugeot e-208

Helelektriske Peugeot e-208 er en sporty og smart småbil som passer for mange ulike behov. Bilen passer godt som bybil, men kan også kjører lengre turer med sin rekkevidde på 362 km (WLTP). Til tross for at det er en liten bil er det romslig plass til passasjerer som gjør den svært komfortabel å kjøre.
Finn din Peugeot e-208

Utstyr- og funksjoner

 • Rask hurtiglading som satt ny standard for småbiler i 2020. 0-80% på 30 minutter på sommerhalvåret
 • Peugeot Drive Assist hjelper deg å holde bilen i kjørefeltet, justerer fart og avstand
 • ISOfix-fester for barneseter i både bakseter og passasjersete foran
 • 180 graders ryggekamera
 • 136 elektriske hestekrefter og motor plassert over forhjulene gir godt drag og gode kjøreegenskaper

Peugeot e-208 - Årets bil i 2020 med god grunn

Peugeot e-208 er en liten og smart bybil som er bygget på den folkekjære forgjengeren Peugeot 208.Peugeot e-208 har raskt blitt populær og ble kåret til årets bil i 2020 i forbindelse med den planlagte bilutstillingen i Genève. Her slo den blant annet sterke elektriske konkurrenter som Tesla Model 3 og Porsche Taycan. Selv om bilen kun er 4,06 meter lang, er plassen god. En sjåfør på 180 cm får god plass både i førersetet og i baksetet bak seg selv, men baksetet er nok best egnet for barn på lengre kjøreturer.

Det er veldig praktisk for småbarnsforeldre at bilen har ISOfix-fester til barneseter både i baksetene og i passasjersetet foran. Bilen kan dermed fint lastes med tre barneseter, og kan for noen være en praktisk bil nummer to som kan brukes til-og fra barnehagen. Velger man den kule gulfargen kan bilen lett fremstå en kul barnehagetaxi for de aller minste.

Bagasjerommet rommer 265 liter, dette er bra for en liten bil som denne. Lasteåpningen er stor og gir god tilgang for å få inn det man har behov for i en småbil. Bilen har også en lastekapasitet på 75 kg på taket, så her kan du montere takstativ om du har behov for det. Bilen leveres ikke med hengerfeste men dette kan ettermonteres. Merk at hengerfestet kun er egnet som sykkelholder, så denne bilen kan ikke trekke tilhenger.

Peugeot e-208 revolusjonerte hurtigladeegenskapene i småbilklassen da den kom i 2022, og dette er fortsatt en fordel den har i konkurranse med tilsvarende biler. Vi anser Renault Zoe, Opel Corsa-e Honda e og Mini Cooper SE som tilsvarende konkurrenter.

Peugeote-208 kommer i to ulike utstyrsversjoner. Allure og GT, hvor GT ertoppmodellen. Begge modellene er godt utstyrt, men dette er hva du får ekstra i GT versjonen:

 • Adaptive cruise control Stop&Go
 • Nøkkelfri inngang og start
 • 10 tommer berøringsskjerm med 3D navigasjon. Allure-modellen har 7 tommers skjerm
 • Sportsseter trukket iskinn/ TEP og stoff
 • Filskiftevarsler
 • Blindsonevarsler
 • Full LED hovedlys og fjernlysassistent
 • TomTom Live traffic med gratis oppdatering av kartverk
 • Parkeringssensor foran og bak med ryggekamera
 • Mørke ruter
 • 17 tommer aluminiumsfelger

ISOfix-fester for tre barneseter

Peugeot e-208 har ISOfix-fester til to barneseter i baksetet. I tillegg har bilen også fester i passasjersetet foran. Dette gjør bilen ekstra attraktiv for barnefamilier, enten for de som har tre barn som skal festes i barnesete, eller for de som har behov for å ha et barnesetet i forsetet.

Romslig og sporty førermiljø

Til tross for at det er en liten bil er det romslig plass til både sjåfør og passasjerer. I Peugeot e-208 får du Peugeot i-Cockpit® 3D head-up display, multifunksjonsratt og en stor 10-tommers HD-berøringsskjerm.

Biler til salgs hos oss i MyCar

No items found.Kjøpe brukt Peugeot e-208? Dette må du vite

Hvis du kjøper en brukt Peugeot e-208 får du enda mer for pengene, og det ekstrautstyret må betale mer for ved kjøp av ny bil mister verdi når bilen skal selges brukt. MyCar mener at du får mye ekstra og bra utstyr ved kjøp av GT utgaven av Peugeot e-208, og på bruktmarkedet skiller ikke prisen like mye som ved kjøp av ny bil. Vi anbefaler derfor å vurdere en GT utgave, spesielt hvis du setter pris på kjøreassistanse og teknologiske hjelpemidler i bil. Dette kan også være en viktig når du skal selge bilen igjen.
Uavhengige biltester og sammenligninger

Close icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.