Peugeot e-2008

2020-

Peugeot e-2008

2020-

Peugeot e-2008

2020-

Kompakt og allsidig familiebil
Hurtiglades til 80% på 30 minutter
Mye bil for pengene
Åtte års batterigaranti

Peugeot e-2008 er en kompakt og fornuftig elbil med plass til hele familien

Peugeot e-2008 en kompakt crossover med plass til hele familien. Peugeot markedsfører den som en SUV men med en bakkeklaring på kun 14 centimeter er det mer riktig å kategorisere den som en crossover. Dette er en kompakt men romslig familiebil hvor du får mye for pengene.
Peugeot e-2008

Utstyr- og funksjoner

 • 70 kg lastekapasitet på taket
 • Leveres med Peugeots ergonomiske førerplass, i-Cockpit 3D
 • Nøkkelfri lås- og startfunksjon
 • 434 liter bagasjerom
 • Head-up display i 3D

Peugeot e-2008 - Et godt alternativ som elektrisk familiebil

Peugeot e-2008 er et godt alternativ som elektrisk familiebil. Den har et bagasjerom på 434 liter og stor bagasjeluke som gjør det enkelt å utnytte plassen godt. E-2008 er bygget på samme plattform som Peugeot e-208, men er på alle måter en større og mer familievennlig bil. Den har en batteripakke på 50 KWt, en elektrisk motor med136 hestekrefter og en oppgitt rekkevidde på opp til 345 kilometer (WLTP).

Peugeot e-2008 er en svært komfortabel bil å kjøre. Med en batteripakke på 300 kilo plassert i gulvet på bilen ligger den veldig fint på veien. Bilen har ikke den mest spenstige akselerasjonen blant elbiler, og kjøreegenskapene ellers er ikke spesielt spennende. Men som en økonomisk smart elektrisk familiebil mener MyCar at denne bilen leverer veldig godt. E-2008 konkurrerer godt med blant annet Hyundai Kona og Kia Niro, men Peugeoten er et rimeligere alternativ enn de to andre. Du får lengre rekkevidde på de to andre konkurrentene, mens bagasjeromsplassen mer romslig i Peugeot e-2008 enn Hyundai Kona som kun rommer 332 liter.

Peugeot e-2008 haren lastekapasitet på 70 kg på taket, så her kan du montere takstativ om du har behov for det. Bilen leveres ikke med hengerfeste, men dette kan ettermonteres. Merk at hengerfestet kun er egnet som sykkelholder, så denne bilen kan ikke dra tilhenger. En annen praktisk detalj for barnefamilier er at Peugeot e-2008GT har ISOFIX-barnesetefeste i forsetet, i tillegg til to stk. i baksetet. Dette gir fleksibilitet til plasseringen av barneseter og muligheten til å feste tre barneseter på den tryggeste måten.

Både Peugeot e-2008 og lillebroren, e-208 er veldig populære i Norge. I 2022 stod biler bestilt til Norge for opp mot 10 prosent av Peugeotfabrikkens totale produksjonsvolum. Dette er ikke hverdagskost for lille Norge for en såpass stor bilprodusent som Peugeot. Dette beviser at disse elektriske bilmodellene har slått veldig bra an her i landet.

Peugeot e-2008 kommer i tre ulike utstyrsversjoner: Active, Allure GT-Line og GT, hvor GT er toppmodellen. Alle modellene er godt utstyrt, men dette er hva du får ekstra iGT versjonen:

 • Adaptive cruisecontroll Stop&Go
 • Nøkkelfri inngang og start
 • 10 tommer berøringsskjerm med 3D navigasjon (Allure har 7 tommers skjerm)
 • Sportsseter trukket iskinn/ TEP og stoff
 • Filskiftevarsler
 • Blindsonevarsler
 • Full LED hovedlys og fjernlysassistent
 • TomTom Live traffic medgratis oppdatering av kartverk
 • Parkeringssensorforan og bak, med ryggekamera
 • Sortlakkert tak
 • Mørke ruter
 • 17 tommer aluminiumsfelger

Stor bagasjeluke og god plass

Peugeot e-2008 har et bagasjerom på 434 liter og stor bagasjeluke som gjør det enkelt å utnytte plassen godt. Til sammenlikning har konkurrenten, Hyundai Kona et bagasjerom som kun rommer 332 liter.

Plass til hele familien

I Peugeot e-2008 får du plass til hele familien på biltur. I tillegg til to ISOfix-fester i baksetet får du også et feste i passasjersetet foran. Dette er praktisk og gir barnefamilier større fleksibilitet.

Biler til salgs hos oss i MyCar

No items found.Kjøpe brukt Peugeot e-2008: Dette bør du vite

Når du kjøper bruktbil får du mer for pengene, og det ekstrautstyret du ofte må betale en del ekstra for ved kjøp av ny bil mister en del verdi når bilen skal selges brukt. Du får mye ekstra og bra utstyr ved kjøp av GT utgaven av Peugeot e-2008. Vi anbefaler vi å vurdere en GT utgave ved kjøp av brukt Peugeot e-2008, spesielt hvis du setter pris på kjøreassistanse og teknologiske hjelpemidler i bil. Dette kan også være en viktig når du skal selge bilen igjen, for å få flest interessenter.

I 2022 fikk e-2008 økt rekkevidde. Bilen er den samme, men Peugeot har finjustert girutvekslingen slik at den er bedre tilpasset motorvei og langkjøring, og satt inn en fuktighetsfører på varmepumpen som gjør det enklere å kontrollere resirkulering av luften i kupéen. Dette gjør at rekkevidden blirøkt fra 320 km. til 345 km. (WLTP). Det er greit å kjenne til når man vurderer hvilken årsmodell man ønsker å kjøpe.
Uavhengige biltester og sammenligninger

Close icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.