Kia E-Niro

2019-2022

Kia E-Niro

2019-2022

Kia E-Niro

2019-2022

Elektrisk crossover med meget god rekkevidde
Enkel tilkobling til smart telefon og moderne sikkerhetsteknologi
7 års nybilgaranti fra første registrering
JBL lydanlegg med 8 høyttalere

Brukt Kia E-Niro: Populær elbil med god plass til hele familien

Kia E-Niro er en folkelig og populær elektrisk bil som kan passe de fleste. Den er en sporty og nett på utsiden og innvendig er den romslig med god plass til hele familien. Den har det nyeste innen teknologi med appstyring og nettbaserte tjenester. Bilen har en rekkevidde på 454 km (WLTP) og et romslig bagasjerom på 451 liter.
Se biler til salgs

Utstyr- og funksjoner

  • Moderne interiør med minimalistisk design
  • Nettbasert teknologi og appstyring
  • Romslig bagasjerom på 451 liter
  • Head-up display i frontruten
  • Mulighet for å montere takstativ

Full av moderne teknologi

Kia E-Niro er et bevis på hvor langt Kia har kommet med teknologien i elbiler. Med utstyr som avansert førerassistentsystem, automatisk nødbrems og UVO appen som gir deg full kontroll over bilen, kan vi garantere et trygt og komfortabelt bilhold. Sittestillingen i en E-Niro er høy, hvilket gjør at du snarer setter deg inn i, og ikke ned i bilen. Dette gir deg god oversikt over trafikken rundt deg.

Bilen er kjent for gode kjøreegenskaper, et stilig interiør og fra førersetet har du tilgang på masse teknologi – blant annet Head-up display i frontruten. Fra utsiden oppfattes bilen som liten og kompakt, samtidig har du god benplass i baksetet og et stort bagasjerom. Her får du med andre ord plass til hele familien.

Kia E-Niro med den største batteripakken på 64 kWh gir deg opp til 454 km rekkevidde, hele 204 hestekrefter og 395 Nm. Kias nybilgaranti er på hele 7 år. Kia er blant de eneste i Europa som tilbyr fabrikkgaranti på 7 år/ 150 000 km.

Stort bagasjerom

Kia E-Niro har et romslig bagasjerom til sammenlikning tilsvarende bilmodeller. Bagasjerommet rommer hele 451 liter og rommer mer enn de fleste forventer.

Komfortabelt og stilrent interiør

Hele familien sitter komfortabelt i en Kia E-Niro og infotainment-systemet er enkelt og oversiktlig å bruke.

Biler til salgs hos oss i MyCar

No items found.Brukt Kia E-Niro. Dette er verdt å vite.

Fabrikkgarantien til Kia følger bilen og gjelder helt til bilen er 7 år, uavhengig om du har kjøpt bilen ny eller brukt. Skulle du ha behov for å utbedre noe innenfor garantien på din Kia er det mest effektive å oppsøke nærmeste Kia-forhandler. Av de kompakte og mellomstore elektriske SUVene er Kia E-Niro bilen med færrest feil i følge en britisk undersøkelse. Bare 6,2 prosent av Kia E-Niro eiere har opplevd feil i det siste året før de svarte på undersøkelsen. Du kan dermed forvente deg et enkelt bilhold om du velger å kjøpe en brukt Kia Niro EV, eller en ny.

Se også: Dette bør du undersøke når du kjøper elbil brukt
Uavhengige biltester og sammenligninger

Close icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.