Hyundai Kona electric

2017-2022

Hyundai Kona electric

2017-2022

Hyundai Kona electric

2017-2022

Ledende på rekkevidde i klassen
Kompakt SUV med god plassutnyttelse
10" berøringsskjerm og moderne sikkerhetsteknologi
Høyteknologisk sikkerhet

På utkikk etter en kompakt bybil med lang elektrisk rekkevidde? Velg en brukt Hyundai Kona.

Hyundai Kona electric er den perfekte bilen for urbane forhold, rigget for lange turer og store opplevelser. Biler en godt utstyrt og har det siste av moderne sikkerhetsteknologi. Alt dette kombinert med en lang rekkevidde på 484 km gjør en brukt Hyundai KONA gir deg mye bil for pengene.
Finn din Hyundai Kona electric

Utstyr- og funksjoner

 • 10,5" berøringsskjerm
 • Ventilerte seter i helskinn
 • Head-up display
 • Mulighet for å montere takstativ og hengerfeste
 • 484 km rekkevidde (WLTP)

Den populære urbane testvinneren

Hyundai Kona Electric ble raskt en populær bilog det er lett å forstå da den har prestert godt på flere parametere i en rekkebiltester. Se linker til biltester i bunnen av denne siden. En annen ting som gjørHyundai Kona til et populært valg er prisen. Bilen er rimelig sammenlignet med mange andre kompakte elektriske SUVer, samtidig som den er på høyde med tanke på rekkevidde. Enten du skal bruke bilen som en ren bybil, eller om du skal kjøre lengre avstander leverer Hyundai Kona på det meste!

Når du kjøper en Hyundai Kona kan du velge mellom Standard Range og Long Range, hvor Standard Range har en rekkevidde på 305 kilometer og Long Range har en rekkevidde på 484 kilometer (WLTP).

Hyundai KONA Electrichar det siste av moderne sikkerhetsteknologi gjennom Smartsense. Ved bruk avkamera- og sensorteknologi overvåker bilen kontinuerlig omgivelsene for åhjelpe deg å unngå uhell og ulykker. Dette er inkludert i Smartsense:

 • Adaptiv cruisekontroll
 • Automatisk nødbremsassistent
 • Blindsonevarsling
 • Fjernlysassisten
 • Tretthetsvarsller
 • Fartsgrensevarsling
 • Baksetevarling
 • Utstigningsassistent

Hyundai Kona selges ny med 5 års nybilgarantiuten begrensning på kjørte kilometer. 5 år er norsk standard og gir en trygghetfor deg, enten du kjøper en helt ny bil eller kjøper en nyere bruktbil som erunder fem år. Garantien følger nemlig bilen.

Bagasjerom på 332 liter

Bagasjerommet i Hyundai Kona på 332 liter er ikke det største i klassen, men om du sjeldent reiser på ferieturer med fullstappet bil er plassen god nok. Skulle du ha behov for mer plass er det mulighet for å montere takstativ med skiboks og hengerfeste.

Moderne sikkerhetsteknologi gjør kjøreturen til en lek

Hyundai KONA Electric har noe av det siste av moderne sikkerhetsteknologi. Ved bruk av kamera- og sensorteknologi overvåker bilen kontinuerlig omgivelsene for å hjelpe deg å unngå uhell og ulykker

Biler til salgs hos oss i MyCar

No items found.Kjøpe brukt Hyundai Kona? Dette bør du vite

Å kjøpe brukt Hyundai Kona skal være meget trygt. Basert på tilbakemeldinger fra norske eiere. På Bilguiden til Broom gir de fleste uttrykk for at de er veldig fornøyde etter å ha hatt bilen en stund. Bilen får snittkarakter 8.8/10 basert på 63 eieres vurdering (jan. 23). Selv om den oppgitte rekkevidden for long range modellen er oppgitt til 484 km har flere opplevd å fint kunne kjøre lengre på sommertid. Blant annet målte NAF rekkevidden på  en 2021 modell til 537 km.

Hvis lastekapasitet på hengerfeste er viktig bør du vite at det er et skille på biler basert på produksjonsdato av Hyundai Kona. Hvis bilen er produsert før 01.03.2020 kan bilen ha et hengerfeste som er godkjent med maksvekt på 100 kg. Velger du en Hyundai Kona som er produsert etter 01.03.2020kan den ha hengerfeste som er godkjent for opp til 300 kg. Merk at ingen av alternativene er egnet fortung last, men det er veldig praktisk å kunne trekke en liten henger eller frakte sykler ved behov.

Når du kjøper en Hyundai Kona kan du velge mellom Standard Range og Long Range, hvor Standard Range har en rekkevidde på 305 kilometer og Long Range har en rekkevidde på 484 kilometer (WLTP). Dette er viktig å være bevisst på når du kjøper en brukt Hyundai Kona, da salgsannonser kan være mer uoversiktlige.
Uavhengige biltester og sammenligninger

Close icon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.